دخترم - غزل


یکشنبه، اردیبهشت ۰۹، ۱۳۸۶

از دو تا وبلاگ

علاقه مند به شنیدن نظرات شما راجع به این پست هستم. من شاید اگه برسم یک پست برای این خانوم می نویسم ولی فعلا" که خیلی گرفتار و خسته ام و به احتمال زیاد نمی رسم به همین زودی ها جوابیه بنویسم.
و دیگر اینکه:
این مطلب اصلش از اینجاست.
یه ماه و نیم قبل یک قوطی روغن زیتون صدف خریدم که هم آشپزی سالم تری کنم و هم این روغن رو برای سالاد امتحان کنم. ما با این روغن نیمرو زدیم. ماکارانی پختیم. ته دیگ گذاشتیم. بادمجون سرخ کردیم و گذاشتیم تو خورشت. املت سرهم کردیم و خلاصه آشپزی. یه ذره اش رو هم گذاشته بودیم تو یخچال کنار سرکه که واسه سالاد سرد بمونه. یه ذره فکر میکردم سالادهام ترش میشه. اما فکر میکردم سرکه اش زیاده. سرکه اش رو کم میکردم.
امشب خم شدم که از کابینتی که قوطی روغن توش هست یه چیزی بردارم چشمم خورد به برچسب قوطی. " سرکه سفید صدف".
بادمجون رو بگو چه جوری سرخ میشد!