دخترم - غزل


سه‌شنبه، تیر ۰۷، ۱۳۸۴

اخطاریه شدید اللحن!

اول اینکه اونایی که رژیم دارن بهتره راهشون کج کنن و برن پی کارشون.
دوم اینکه شکموهایی که تنبل تشریف دارن و نمیخوان یا نمیتونن واسه شکمشون زحمت بکشن و ناز شکم هاشون بکشن از همینجا برگردن.
سوم اینکه گرسنه ها اینجا رو نخونن که بعدا" نیان و بگن که آآآآآی دهنم آب افتاد یا شکمم به قار و قور افتاد. مسئولیت شکم گرسنه تون با خودتونه.
چهارم اینکه هیچگونه سفارشی حتی بصورت عکس پذیرفته نمیشه.
پنجم اینکه ممنون شیوا خانم هستم.
ششم اینکه هرکسی درست کرده نوش جونش.
یک نوع کیک عصرونه خیلی راحت و خیلی خوشمزه با 4 طعم متفاوت:
مواد لازم : آرد دو لیوان . تخم مرغ 3 عدد . شیر یا ماست یک لیوان . روغن مایع نصف لیوان . شکر یک لیوان . بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری . وانیل نصف قاشق چایخوری . این مواد هم برای مزه های متفاوت و سلیقه ای : گردوی رنده شده 50گرم . پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری . نارگیل رنده شده یک لیوان . کشمش ریز "پلویی " نصف لیوان . آرد یک قاشق غذا خوری .
طرز تهیه : شیر و روغن و تخم مرغ رو توی مخلوط کن میریزی و خوب میزنی . 5 دقیقه کافیه . رنگش باید کرم یا لیمویی خیلی روشن بشه . میتونی هم با همزن دستی بزنی تا صاف و یکدست بشه . آرد رو توی کاسه میریزی و بهش بگینگ پودر و وانیل رو اضافه میکنی . اگه آرد روموقع ریختن توی کاسه الک کنی خیلی بهتر میشه . این 3 تا رو با هم مخلوط میکنی و بعد اون مایع کیک رو آروم آروم میریزی توی آرد و در جهت خلاف عقربه های ساعت هم میزنی تا گلوله نشه و اونقدر ادامه میدی که توی خمیر بدست اومده حباب درست بشه و یکدست و صاف بشه . حالا قالب کیک رو که از قبل با کره چرب کردی رو میاری و از اینجا باید تعیین کنی که چه مزه ای میخواهی ؟
اگه کیک ساده میخواهی تمام مایع کیک رو بریز تو قالب و بزار توی فر با درجه 300 و 15 تا 20 دقیقه . اگه گردویی یا نارگیلی خواستی وقتی که مایع کیک صاف و یکدست شد گردو رو بهش اضافه کن و بعد توی قالب بریز . اگه کاکائویی خواستی پودر کاکائو رو بهش اضافه کن . اگه دو رنگ خواستی نصف مایع رو توی قالب بریز و باقی رو بهش پودر کاکائو بزن و روی اون اضافه کن و دو رنگ میشه . اگه کشمشی خواستی مایع رو توی قالب بریز و بعد کشمش ها رو توی آرد بغلتون و بعد بریز روی مواد . اگه خواستی با سیب درست کنی هم سیب های پوست کنده و نازک رو روی مواد بچین و روشون کمی دارچین بپاش و بعد بذار توی فر.