دخترم - غزل


شنبه، بهمن ۰۱، ۱۳۸۴

مربای ریواس و توت فرنگی





به سبک خسن آقا و جهت اطلاع سیما خانم. مربا و شربت آنقدر خوشمزه شده که اصلا" فکرشم نمی کردم، ترش و شیرینه. باقی ریواس ها را دلم میخواد تبدیلش کنم به مربا تا خورش. تا فردا چه پیش آید. هیچ میدونستین که مربای کیوی هم ترش و شیرینه و خوشمزه اس. اونوقتا که مشهد بودم مربای زرشک، با زرشک تازه درست میکردم که اونم ترش و شیرینه. اونایی که مربای زرشک و این مربا نخوردن نصف عمرشون بر باد فناست! گفته باشم.
حالا که صبحت مربا شد، اینم اضافه کنم : اونایی که مربای خونگی دارن با ماست میل بفرمایین که معرکه است. مزه اش توی مایه های ماست میوه ای هست ولی صد درجه خوشمزه تر.